Om os

Human Connect er et samarbejde mellem rekrutterings- og headhuntingfirmaet KARSBERG, det erhvervspsykologiske konsulenthus EL-kholy Consult og human ressource rådgiver Hanne Mygind. Sammen skaber vi kvalitetsbevidste og fagligt funderede rekrutteringsforløb for offentlige organisationer og virksomheder. 


Human Connect udspringer fra en fælles vision om at sammensætte rekrutteringsforløb, der ikke kun hjælper jer med at finde den rette kandidat, men som samtidig understøtter jeres kerneydelse og skaber glæde, trivsel og succes hos både organisation og kandidat. Kombinationen af vores rekrutteringserfaring og psykologiske kompetencer gør, at vi kan tiltrække og udvælge stærke kandidatfelter, lave præcise personvurderinger og understøtte en professionel proces for alle involverede parter. 


Vi tror på, at den størst mulige succes opstår når der også tages hånd om de forandringer, som afledes af introduktionen af en ny medarbejder, leder eller direktør. Vi bruger derfor indledningsvist tid på at forstå jeres unikke situation og hertil relaterede nøgleintressenter, ligesom vi er med til at facilitere en onboardingproces, når den rette kandidat er valgt.

Vores team

Kontakt os direkte

Allan Karsberg

Telefon: +45 21 13 21 69

Hanna El-Kholy

Telefon: +45 51 30 34 40

Hanne Mygind

Telefon: +45 21 63 40 49